Forrás rádió

...ahol a reklámokat is élmény hallgatni!

 

Ha szeretnél lefedni egy nagyobb területet…
Ha profi rádiós reklámspotban közölnéd kínálatod…
Ha a felvidéki piacon felül a magyar oldal is érdekes…
Ha szeretnél lefedni egy nagyobb területet…
Ha profi rádiós reklámspotban közölnéd kínálatod…
Ha a felvidéki piacon felül a magyar oldal is érdekes…

HIRDESS A FORRÁS RÁDIÓBAN!


Mi az a reklámspot?

Eredeti jelentése reklámszöveg, a rádióban elhangzó reklámblokkok hanganyagaiként ezt hallhatod.Menete:

  • Küldd el pontokba szedett ötleteidet, szövegjavaslatodat, mi frappáns egésszé tesszük! Kész szövegterved van? Az első teendő máris pipa!
  • A szöveg alapján komplett, személyre szabott árajánlatokat kapsz, melyek közül választhatsz, mi fér bele a büdzsébe! Választható a napi elhangzások száma, hogy mely napokon van igény az elhangzásra, de még az is, milyen hosszú legyen a kampány. Teljesen rugalmasak vagyunk!
  • Ha javaslatainkra hagyatkozol, napi 2-3 elhangzástól kezdve érdemes ütemezést választani, intenzív kampány esetén pedig maximum 10-szer tudjuk leadni a hirdetést reggel 6 és este 8 óra között! Egy átlagos reklámspot hossza 20 másodperc.
  • Megszabnád a konkrét időpontokat is? 6 héttel korábban jelezve azt és +20% felárért nincs akadálya! Blokkelső pozíció +50% felárért!
  • Egy kampány gyártási költsége 20€
  • A megrendelőlap kitöltése után, már indulhat is a gyártás! Válassz profi reklámhangjaink férfi, női, vagy gyermek változatai közül!
  • Ezután megkapod az előszámlát, melynek befizetése után indulhat is a sugárzás!
  • A sugárzási terv alapján pedig végig követheted, mikor hangzanak el a spotok!


Lefedettség:

Székesfehérvártól Érsekújvárig, Párkánytól Nagymegyerig, összesen 3 frekvencián hallható a Forrás rádió színes műsora. 57%-os hallgatottságával az elérés garantált, a reklám célba ér!

Tatabányán az FM 97,8, Komáromban az FM 90,5 és Esztergomban az FM 98,1 frekvencián - online pedig bárhonnan hallgatható a legtisztább magyar hang a környéken.

 

Árak már

179€ -tól!

Egyedi árajánlatot készítünk minden egyes érdeklődőnek, hiszen a Te reklámod is egyedi!

Nincs fix ár, nincs kötelező minimális mennyiség! Ha megmondod mennyit szánsz hirdetésre, mi kihozzuk belőle a maximumot.

Ha a Te reklámod hatékony, az a mi munkánk gyümölcsét is dicséri.

Példa:

5 nap * napi 3 elhangzás * 15 sec spot = 179 Euró

A kedvezmény mértéke a megrendelt mennyiség függvénye: minél hosszabb távú az együttműködés, annál kedvezőbb az ár! A számlázás érvényes IČ DPH szám (EU-s közösségi adószám) esetén nettóban történik! Nem ÁFA-fizető a cég? Nem probléma, ám 27% ÁFA-val és forint alapú számlával kell számolni. Az eredeti számla postai, illetve elektronikus úton érkezik majd a befizetést követően.